ALGEMENE INFORMATIE

WERKWIJZE EN KOSTEN

De kosten voor een consult bedragen € 90,- per sessie. Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1 en 1½ uur. Soms kan het bij een EMDR sessie gebeuren dat het wat langer duurt dan anderhalf uur. Dit omdat het belangrijk kan zijn om het proces niet te onderbreken.

 

Het aantal bijeenkomsten varieert tussen de 4 en 10 sessies. Hierbij spelen, naast de aard en de complexiteit van de klacht, natuurlijk ook jouw eigen betrokkenheid en inzet een belangrijke rol. Na afloop van een sessie krijg je een factuur thuisgestuurd.

​De factuur bestaat uit een gedeelte voor je eigen administratie en een declaratie die naar de zorgverzekeraar gestuurd moet worden.

Voor kindercoaching gelden andere tarieven. Zie hier.

 
 

ZORGVERZEKERING

Kosten van een consult worden, afhankelijk van je ziektekosten polis, door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Check hiervoor je eigen ziektekosten polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Ook de werkgever, diverse regelingen zoals re-integratietrajecten (IRO), het Persoons Gebonden Budget (PGB) en belastingaftrek kunnen soms mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten.

Gegevens voor zorgverzekeraar:

AGB code praktijk: 90-(0)55335

AGB code zorgverlener: 90-037532

Inschrijfnummer KvK: 50490419

 

Registratienummer RBNG: 910621R

Registratienummer CBP: 1450819

 

VBAG Licentienummer: 2.1208008

 

OVERIG

Voor bedrijven gelden andere tarieven. Gelieve voor een prijsberekening/offerte contact met me op te nemen. Kortdurende trajecten voor werknemers van 4-8 sessies.

 

Afzeggingen s.v.p. doorgeven 24 uur vóór de afspraak. Niet op tijd afgezegde afspraken moet ik helaas in rekening brengen.

 

In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van de V.B.A.G en de T.B.N.G.

Sterre Vianen is aangesloten bij: