OVER ONS:
HET TEAM VAN STERRE VIANEN
 

KARIN SCHARFF

coach, therapeut, rouwbegeleider en workshopbegeleider

Al sinds ik me kan herinneren, heb ik belangstelling voor mensen. Mijn hele leven is een zoektocht geweest naar wat mensen verbindt en naar wat mensen leidt.

 

Al als klein meisje keek ik naar mezelf en probeerde ik te ontrafelen waarom ik toch bepaalde dingen deed zoals ik ze deed.

Tijdens de jaren dat ik in het bedrijfsleven werkzaam was, heb ik verschillende opleidingen gevolgd om dát te doen wat ik het liefste wilde, mensen verbinden met zichzelf, mensen zichzelf weer te laten vinden, te worden wat ze in de kern zijn, zichzelf dus, wat erin resulteerde dat ik in de eerste plaats zelf de verbinding weer vond.

OPLEIDING EN WERKACHTERGROND KARIN

Ik heb modules gehaald in de psychologie aan de Open Universiteit, de 4-jarige opleiding tot therapeut en coach gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica, een 2-jarige opleiding gedaan tot rouwtherapeut, EMDR bij Peter Baldé en de BiVT en verschillende workshops zoals: traumatherapie, relatietherapie, kindercoaching, systemisch werken etc.

 

Naast het coachen, begeleiden en trainen van mensen in mijn eigen praktijk ben ik verbonden aan de Academie voor Psychodynamica als mentor, supervisor en docent. En daarnaast als stagebegeleider aan de Hogeschool Utrecht.

RIANNE

kinder- & jongerencoach

Zolang ik mij kan herinneren heb ik een fascinatie voor de verbinding en communicatie tussen mensen. Ik zie mezelf dan ook als een bruggenbouwer, een brug tussen de oude en de nieuwe generatie. Ik ben opgegroeid in de ‘oude’ wereld zonder smartphones en social media. In de huidige “nieuwe” wereld volgen veranderingen zich in rap tempo op en dit veroorzaakt prikkels. De oude en de nieuwe wereld kunnen zorgen voor botsingen en onbegrip tussen bijvoorbeeld ouders en kinderen, maar ook op school en in de maatschappij. Door een brug te bouwen ontstaat er begrip, acceptatie en rust. 

OPLEIDING EN BIJSCHOLING RIANNE

Opleiding 

'Kinder- en jongerencoach' aan de Academie Voor Psychodynamica in Scherpenzeel. 

'Kinderyoga docent' aan de Raja Yoga Energieontwikkeling te Utrecht.

Bijscholing

Training “Omgaan met kinderen en jongeren in rouw.”

KRAGT training (weerbaarheidstraining) voor kinderen

Lezing: Anna Verwaal over conceptie, zwangerschap en de geboorte. 

DAVEY MOONS

coach en trainer

Davey Moons is als coach en trainer actief bij Sterre Vianen. Zo geeft hij samen met Karin trainingen op het gebied van ‘Omgaan met rouw bij kinderen en jongeren’ en ‘Start Je Praktijk. Ook is hij actief bij de supervisies voor de studenten van de Academie voor Psychodynamica.

Daarnaast geeft hij meerdere dagen per week als theaterdocent les bij DONS Buitenschoolse Opvang. Verder is hij als docent actief aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht om afstuderende theatermakers en theaterdocenten meer te leren hoe ze zich in het werkveld kunnen positioneren. Dit op het gebied van (online) ondernemerschap en profilering.

In dezelfde lijn helpt hij via zijn platform ‘Storytelling Webdesign’ startende bedrijven met een passende online omgeving in de vorm van een website, logo, visitekaartjes en/of flyers, plus gerichte begeleiding.

Zie voor meer informatie over hem en zijn bedrijf: https://www.storytelling-webdesign.nl