top of page
VOOR STUDENTEN:
PRECIES OP MAAT
Werkwijze en kosten

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.

-

Galileo Galilei

SUPERVISIE

Voor studenten van de Academie voor Psychodynamica is er de mogelijkheid om intervisie onder supervisie te doen bij mij in de praktijk. Dit is een verplicht onderdeel van de diverse opleidingsrichtingen. Maar ook nadat de opleiding afgerond is, kan het heel fijn zijn om met je eigen intervisie groep nog eens wat technieken te oefenen.

De kosten bedragen € 150,- exclusief BTW.

Een intervisiegroep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 studenten.

EIGEN CLIËNTEN

Wil je individueel oefenen dan kan dat ook. Je neemt dan een eigen cliënt mee en doet daar een sessie mee in de praktijk. Ik zit er gedurende die sessie bij en zal je dan voorzien van feedback op de manier zoals jij het prettig vindt. Dit kan een hele fijne, constructieve manier van voorbereiding zijn voor bijvoorbeeld het examen. Bovendien krijg je hier als student van de Academie voor Psychodynamica stage-uren voor.

De kosten hiervan bedragen € 50,- per uur exclusief BTW.

Zorgverzekering
Overige informatie

Workshops en trainingen

Wij bieden verschillende workshops voor studenten en geïnteresseerden. Hieronder zie je welke workshops op korte termijn gevolgd kunnen worden.

Alle workshops gaan door met minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers, dit om de kwaliteit te waarborgen. Als je zelf met een groep kunt komen, kunnen we in gezamenlijk overleg tot een datum komen.

training

Deze 2-daagse training is bedoeld voor kindercoaches, leerkrachten, ambulante hulpverleners en iedereen die maar te maken heeft met kinderen in het werkveld.

De training biedt kennis over reacties van kinderen in samenhang met hun leeftijd. Er is ruimte voor het inbrengen van de eigen ervaringen, er worden praktische tips gegeven en gewerkt met creatieve werkvormen.

workshop

Start je Praktijk

Een 1-daagse workshop vol humor, zelfinzicht en handige tips. Met als rode draad wie ben ik, wat ga ik zijn en hoe ga ik dat doen in mijn eigen praktijk.

Binnen een dag leer je alle ins en outs van een (kinder)-coach praktijk. Hoe start je, waar moet je op letten en hoe zorg je voor een goed online profiel? Na deze dag kun je volledig en vertrouwd van start gaan.

bottom of page