top of page
WORKSHOPS EN TRAININGEN
pexels-ksenia-chernaya-8535640.jpg

Omgaan met kinderen en jongeren in rouw

Deze 2-daagse training is bedoeld voor kindercoaches, leerkrachten, ambulante hulpverleners en iedereen die maar te maken heeft met kinderen in het werkveld.

De training biedt kennis over reacties van kinderen in samenhang met hun leeftijd. Er is ruimte voor het inbrengen van de eigen ervaringen, er worden praktische tips gegeven en gewerkt met creatieve werkvormen.

2 daagse training | 22 & 23 maart 2024

Door: Karin Scharff en Davey Moons

pexels-photo-541518.jpeg

Start Je Praktijk - Inspiratieworkshop

Een 1-daagse workshop vol humor, zelfinzicht en handige tips. Met als rode draad wie ben ik, wat ga ik zijn en hoe ga ik dat doen in mijn eigen praktijk.

Binnen een dag leer je alle ins en outs van een eigen praktijk. Hoe start je, waar moet je op letten en hoe zorg je voor een goed online profiel? Na deze dag kun je volledig en vertrouwd van start gaan.

1-daagse workshop | zaterdag 24 februari 2024 | Zaterdag 8 juni 2024

Door: Karin Scharff en Davey Moons

Image by Md. Zahid Hasan Joy

Familie Opstellingsdag - Doorbreek patronen

Familieopstellingen is een effectieve methode ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt nu gegeven bij Sterre Vianen.

We ervaren in ons leven vaak allerlei hardnekkige patronen die zich op verschillende gebieden kunnen openbaren. Deze patronen kun je bijna altijd terug herleiden naar ons familiesysteem van herkomst. Als je daar bepaalde zaken niet aankijkt, blijft het patroon zich herhalen in je leven. Ontdek achterliggende patronen via deze bijzondere opstellingsdag.

1-daagse workshop | Binnenkort nieuwe data

Door: Karin Scharff en Rianne Sangers

bottom of page